Předání ceny v Aténách

FIDEN – Ocenění pro pana KR Viktora Wagnera

zleva doprava: Filip Ikic, Viktor Wagner, Andrea Ikic-Böhm, Hans Ziegle

Velká mezinárodní pocta panu Viktoru Wagnerovi, dne 24.září 2016 v Aténách

zdroj "Roland Böhm"

FIDEN (Fédération des Entreprises de Nettoyage, založená v roce 1956 s cílem nabídnout  mezinárodní platformu pro výměnu nápadů a myšlenek přes hranice států společnostem, které podnikají v oblasti úklidu budov, a poskytnout tak možnost pro realizaci projektů překračujících hranice.) obdržela při příležitosti slavnostní večeře v Aténách, 24.9.2016, cenu za zásluhy v oblasti úklidu budov v Evropě – prezident Hans Ziegle (vpravo na obrázku) u renomovaného rakouského podnikatele pana komerčního rady Viktora Wagnera.

Cenu převzal od rakouské velvyslankyně v Řecku, paní Andrey Ikic-Böhm (s chotěm Filipem Ikicem vlevo na obrázku), za FIDEN pan KR Viktor Wagner, který je uznávaným odborníkem a propagátorem mezinárodních vztahů v tomto odvětví.

Jako velký fotbalový fanoušek obdržel pan KR Viktor Wagner od FIDEN rovněž podepsaný míč od bývalého vítězného týmu z legendárního fotbalového utkání v Cordobě, kde se během Světového poháru ve fotbale v Argentině roku 1978 vítězně utkalo Rakousko s Německem.

Pan KR Viktor Wagner získal již řadu ocenění za své podnikatelské zásluhy: Entrepreneur of the Year 2013, Goldene Ehrennadel der Bundesinnung, Hidden Champion 2014, Superbrands Austria 2014, jakož i Europe’s Top 500.

KR Viktor Wagner je již mnoho let viceprezidentem FIDEN a významně přispěl k jeho úspěchu. Z jeho iniciativy byla také členy FIDEN realizována společná kapitálová investice.  K FIDEN patří dnes úklidové společnosti, regionální i mezinárodní asociace a partnerské firmy z oblasti výroby strojů, chemického průmyslu a odvětví služeb v Evropě a dalších zemích.

Rakouské velvyslanectví v Aténách srdečně blahopřeje panu viceprezidentovi KR Viktorovi Wagnerovi k tomuto dalšímu významnému ocenění!