Praha: Nový KOMWAG –Areál

Otevření nové kancelářské budovy

 

Dne 11.6.2015 proběhlo spolu s EKO festivalem slavnostní otevření nové kancelářské budovy a nového areálu společnosti KOMWAG. Při slavnostním ceremoniálu otevření Dr. Ferdinand Trauttmanstorff, rakouský velvyslanec v Praze, pronesl několik slov k obecenstvu:

 

“Vážený pane KR Wagnere, vážené dámy a pánové.

 

Není většího potěšení, než když mohu pronést pár slov na adresu velmi úspěšné firmy, zvláště pak, když má důvod k oslavě. A otevření této budovy je skutečně významný důvod k oslavě. Kdykoliv vidíme na silnici vozidlo rakouské společnosti Komwag, cítíme se v tomto krásném městě Praze ještě více doma než kdy dříve. Proto musíme být hrdí, že jedna z nejúspěšnějších firem v Rakousku přispívá k čistotě a pořádku tohoto nádherného města. Ale Komwag není jen společnost, která zajišťuje čistotu, ale také zajišťuje správu četných majetků Prahy. My v rakouském velvyslanectví patříme mezi spokojené zákazníky.

 

Jsem vždy rád, když vidím KR Wagnera. On je pro mě tou tváří úspěšného podnikatele, který zajišťuje, že v našich zemích ekonomika vzkvétá. Nejen nyní, ale i do budoucna. To on vytvořil se skromnými prostředky z velké části finančně nezávislou společnost, která se stala nepostradatelnou v mnoha zemích a metropolích. Je pro mne také podnikatel, který vždy myslí za hranice. Ať už za hranice vlastní společnosti, za hranice země i za hranice svých zájmů. Pro něj, jsou veřejné zájmy mnohem důležitější než své vlastní. Takové společnosti a takové podnikatele opravdu potřebujeme.

 

Doufáme, že tato rakouská společnost, která získala mnoho ocenění v Praze, zde našla i nový stálý domov. A doufáme, že je Komwag inspirací pro místní manažery a zaměstnance. Pro Prahu, Českou republiku, pro Evropu."

 

Dr. Ferdinand Trauttmansdorff
Rakouský velvyslanec v Praze