Společnost REIWAG získala většinový podíl

Společnost REIWAG získala většinový podíl předního poskytovatele realitních služeb, společnosti Atrium d.o.o. v Srbsku.

Společnost REIWAG Facility Services GmbH se sídlem ve Vídni získala ke konci roku 2022 64% akcií poskytovatele realitních služeb Atrium v Srbsku.

Nové partnerství umožní významný růst služeb společnosti REIWAG v Srbsku a posílí schopnosti společnosti v oblasti služeb souvisejících s nemovitostmi, jako je makléřství, správa budov, úklidové služby a technická údržba.

Prostřednictvím většinového podílu společnosti REIWAG získává společnost Atrium přístup k novým znalostem a možnostem školení a také strategickou spolupráci společnosti REIWAG s LIONSBOT, předním světovým výrobcem čisticích robotů vyrobených v Singapuru.

Společnost REIWAG je společnost s vlastním kapitálem, patří do rodinné rakouské skupiny společností, její roční obrat v roce 2022 činil 89,5 milionů EUR a počet zaměstnanců přesáhl 3000. V současné době poskytuje své služby na téměř 7,1 milionu m2 ploch v Rakousku, České republice, Slovensku, Chorvatsku, Rumunsku a Srbsku.

Společnost Atrium je integrovaný poskytovatel realitních služeb založený v roce 2005 Romanem Klottem. Společnost v současné době zaměstnává více než 300 lidí a spravuje luxusní velké komerční a rezidenční nemovitosti, jako je Belgrade Waterfront, Galerija Shopping Mall a Belgrade Office Park. Společnost byla také mezi prvními, kteří získali srbskou licenci Facility managementu.